Concerten

 

De SKA verzorgt een serie van acht concerten in de kapelzaal van Theater Hof 88. De concerten vinden plaats op donderdagavond en beginnen om 20:15 uur of op zondagmiddag en beginnen dan om 14:30 uur. U kunt zich abonneren op het gratis e-zine, dan bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Stuur een e-mail naar info@kamermuziekalmelo.nl.

 

Al jaren krijgen de concerten, vanwege de bijzondere programmering, veel erkenning en waardering, door u, maar zeker ook door de musici. Altijd heeft de SKA ernaar gestreefd originele programma’s te presenteren die naast gevestigde waarden - qua programma, maar ook qua musici – ook een podium gaven aan minder bekende muziek en aanstormend jong talent. Zo stonden er bijvoorbeeld veel winnaars van de Nederlandse Muziekprijs op het podium van de SKA, al jaren voordat zij als winnaars gelauwerd werden!

Het programma voor het komend seizoen past geheel in deze traditie. Natuurlijk is er oog voor nieuw talent en staan we open voor nieuwe ontwikkelingen. Maar ook is er in de programmering plaats voor musici die ons al eerder van hun kunnen overtuigden.

 

Graag willen wij u, ons publiek, heel hartelijk danken voor uw aanhoudende belangstelling in de afgelopen jaren. Dat geeft ons groot vertrouwen voor de toekomst.

Natuurlijk willen wij ook onze subsidiegevers en sponsoren bedanken voor de bijdragen die zij leverden. Wij vertrouwen erop dat zij dat ook in de toekomst blijven doen. Elders op deze website vindt u de namen van de betrokken instellingen en bedrijven.

 

Wij wensen u veel luistergenot!